Nieuws

14 december 2020

De Corona richtlijnen zijn duidelijk, ook wij mogen niet open zijn. We verwachten in 2021 weer van start te kunnen gaan.

In 2021 zullen er wel wijzigingen zijn;

 • Het lidmaatschap van de koepel vereniging kost ons zo veel dat we een beslissing hebben moeten nemen, blijven we lid en kunt u dan een vergoeding krijgen vanuit de verzekering of verlagen wij de prijzen. Wij hebben besloten om de prijzen te verlagen en het lidmaatschap van de koepels te stoppen. hier zijn zowel de verzekerde als de niet verzekerde klanten in het voordeel. minder kosten voor goede zorg.
 • openingstijden in 2021
   • MA, op afspraak
   • DI, gesloten
   • WO, Gesloten
   • DO, op afspraak
   • VRIJ, op afspraak
 • aanpassing van de website zal u straks nieuwe informatie geven

Prakrijk-Erhart wens u fijne kerst dagen en een gelukkig nieuw jaar, zorg voor Uw gezondheid


1 juli 2020 Na een lange tijd geen nieuws te hebben geplaatst hier weer een update:

Wegens Corona zijn wij gesloten geweest. Dat zal geen verassing zijn, maar we zijn weer open vanaf 1-7-2020. U kunt weer afspraken maken en we staan u graag weer bij. Houdt u wel aan de richtlijnen van het RIVM, dus als u zich niet goed voelt, snottert etc etc dan even niet. Voor de overige zaken bent u van harte welkom.

Omdat wij de ruimte moeten reinigen n uw bezoek is de tussentijd van behandelingen uitgebreid. hierdoor hebben wij minder plaats in de behandelingen. bel op tijd voor een afspraak


1-1-2020

De prijslijst is aangepast, we zijn niet duurder geworden, naar de zorg vereniging is aangepast. kijk altijd voor uw verzekerings vergoeding bij uw eigen verzekering. U kunt geen rechten ontlenen aan de vergoeding lijsten vanuit onze praktijk en website.


1-1-2019

De nieuwe prijslijst is geplaatst met de link naar de vergoedingen site van onze koepel organisatie. Praktijk-Erhart is niet verantwoordelijk voor de vergoeding van uw verzekering, kijk dus ook zelf bij uw verzekering wat u vergoed krijgt


1-1-2018

De nieuwe prijslijst is geplaatst met de link naar de vergoedingen site van onze koepel organisatie. Praktijk-Erhart is niet verantwoordelijk voor de vergoeding van uw verzekering, kijk dus ook zelf bij uw verzekering wat u vergoed krijgt


Nieuws van 1 april 2017

het gaat goed met de kennis ontwikkeling van Praktijk-Erhart. Sandra heeft een extra opleiding mentor gevolgd, binnenkort hier meer over.

De ooracupunctuur is een succes te noemen, niet alleen van het roken afkomen maar ook helpen bij pijnen zoals door uw rug gegaan of ander hinderlijke zaken. afgelopen maand diverse personen geholpen met als resultaat dat de behandelde persoon binnen 3 uur weer mobiel was om rustig verder te gaan. Neen geen wonderen maar kennis.

heeft u allergieën, pijnen of angsten maak eens een afspraak.

———————————————————————————————–

Nieuws van  1-maart-2017

Vanaf vandaag gaan we weer open dagen houden waar we het nu anders organiseren. Doormiddel van het contact formulier mag u als klant of toekomstige klant de techniek kiezen welke wij op basis van de aanvragen zullen kiezen als onderwerp voor de open dag.

om het niet te moeilijk te maken zullen wij beginnen eind van de maand maart met een open dag Oor acupunctuur. kom snel terug voor de juiste datum.