Verzamelpunt correctie

Wat is het verzamelpunt?

Oorspronkelijk komt de verzamelpunt correctie bij de Sjamanen vandaan. Begin jaren negentig heeft dr. John Whale samen met dr. Angela Blaen gedegen onderzoek gedaan naar het verzamelpunt, en het wetenschappelijk aantoonbaar gemaakt d.m.v. het onderzoeken en corrigeren van vele proefpersonen.

Het verzamelpunt is de denkbeeldige as die door ons energetisch veld loopt. Bij geestelijke en lichamelijke gezonde mensen loopt de as ongeveer door het midden van de borst, van voor naar achter, ter hoogte van de thymus. Verschuift deze as, bijvoorbeeld door stress, ziekte of trauma, dan raakt de energiehuishouding verstoord waardoor er fysieke en emotioneel-mentale klachten optreden. Herstel en verbetering van deze klachten worden bevorderd door het verzamelpunt te corrigeren en terug de brengen naar de juiste plaats.

De juiste locatie volgens de oude methode;

Tijdens het consult tast de verzamelpunt therapeut over de naakte huid van het bovenlichaam van de client, op zoek naar de locatie van het verzamelpunt. De ingang zit altijd aan de voorzijde, de uitgang aan de achterzijde.

De locatie beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid.

De juiste locatie volgens de nieuwe methode;

Doormiddel van de magnetische gevoeligheid en Quantum Touch techniek tast de verzamelpunt therapeut het bovenlichaam van de client, door de energiestromingen kan hij/zij deze plek eenvoudig vinden.

De ingang van de locatie van het verzamelpunt bevind zich aan de voorkant van het lichaam, de uitgang aan de achterzijde.

Verzamelpunt Correctie;

De ouderwetse correctie d.m.v. kristallen en klappen op de rug hebben we ver achter ons gelaten. Wij gebruiken de nieuwe technieken.
Wanneer uw verzamelpunt gelokaliseerd is, begint het verplaatsen ervan, dit gebeurd door middel van Lux edelsteen lampen of Quantum Energie.

Na 2-3 weken volgt een gratis nacontrole en eventueel correctie.

Vragen en antwoorden;

Hoe vaak moet je een verzamelpuntcorrectie laten doen?

Het is raadzaam om dit elk half jaar te doen. Hoe langer het verzamelpunt goed zit, des te beter functioneert het lichaam en kan het zich aanpassen aan allerlei situaties.