Quantum Touch

Wat is Quantum Touch en hoe werkt het

Quantum Touch is een manier van healen waarbij het zelf genezend vermogen van een lichaam op een zachte manier gestimuleerd wordt.

Alles en iedereen bestaat uit energie en die energie trilt op een hogere of lagere frequentie. Bij een hogere trilling is er meer balans dan bij een lagere trilling. Trillingen stemmen zich op elkaar af, dit heet resonantie. Met Quantum Touch wordt gebruik gemaakt van deze resonantie om herstel te bewerkstelligen.

De behandeling

Door middel van adem- en lichaam concentratietechnieken voer ik mijn vibratie op tot een zeer hoge frequentie waarbij deze energie in mijn handpalmen gebundeld wordt.

Als dat energieveld via de handen geplaatst wordt op de plek op het lichaam waar je pijn of een ander ongemak ervaart dan zal dat deel van het lichaam zich kunnen aanpassen aan de hogere frequentie. Hierdoor kunnen er spontane veranderingen/houdingscorrecties optreden omdat het zelf genezend vermogen van het lichaam de energie gebruikt om zichzelf te herstellen waardoor de energie weer beter kan gaan stromen.

Soms is 1 sessie genoeg en soms zijn meerdere sessies nodig om het beoogde resultaat te behalen. Uw kleding blijft gewoon aan alleen de schoenen gaan uit. In principe is alles te behandelen met Quantum-Touch®. Spierpijn, hoofdpijn, rug- en schouderklachten, ontstekingen, allergieën en nog veel meer.

De sessie start over het algemeen ALTIJD met de controle van het bekken. Het bekken is te vergelijken met de fundering van een huis. Staat dit scheef dan ontstaan er problemen. Zonder duwen, trekken of kneden wordt met Quantum-Touch® het bekken recht gezet. Dit duurt slechts een paar minuten en vormt de basis van de verdere behandeling.

Wanneer Quantum Touch

In principe kunnen alle klachten behandeld worden. Het is wel raadzaam om het vóór de behandeling aan te geven als je zwanger bent, hartklachten hebt of een donororgaan hebt ontvangen. Tijdens de behandeling houd ik hier rekening mee en zal niet “direct” op deze plekken behandelen.

Enkele voorbeelden waarvoor Quantum Touch geschikt is:

  • Meer ontspanning bij stress, beter slapen
  • Vermindering van lichamelijke pijnen en klachten
  • Bij psychische en emotionele onbalans, depressie en burn-out
  • Vermindering en zelfs verdwijnen van ontstekingen
  • Voor huilbaby’s en kinderen om eventuele klachten van scheef standen of beknellingen als gevolg van de geboorte te herstellen (bv. buikklachten, hoofdpijn)
  • Opzienbarende resultaten met rug-, schouder- en nekklachten, hernia, RSI en hoofdpijn
  • Ook geschikt om dieren en planten te behandelen