Oberon Bodyscan

Wij werken met een nieuw revolutionair systeem om energetische bodyscans te maken. Honderden modellen, van organen en gewrichten, tot cellen, DNA en chromosomen worden met een bodyscan zichtbaar gemaakt. Men kan op een stoel zittend met een speciale koptelefoon op direct meekijken naar de bodyscan van het eigen lichaam. De bodyscan wordt gebruikt ter ondersteuning van de therapeutische behandeling

De computermodellen geven een driedimensionaal beeld van de inwendige organen. Gekleurde symbolen in het figuur maken het eenvoudig om mogelijke problemen te vinden. Om meer inzicht te krijgen in de oorzaak is het mogelijk om diepere niveaus van het orgaan zichtbaar te maken op het scherm. Het concept achter de Bodyscan is de hypothese dat het menselijk lichaam uit een elektromagnetisch raamwerk bestaat dat kan reageren op externe signalen.

Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trillingen, die in de computer zijn opgeslagen. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving worden in een grafiek op het scherm getoond. Iedere aandoening heeft zijn eigen unieke grafiek.

In de computer zijn veel grafieken van pathologische processen opgeslagen met alle ontwikkelingsstadia rekening houdend met leeftijd, geslacht en diverse andere factoren. Na het bepalen van de frequenties van een biologisch object vergelijkt het systeem in hoeverre het overeenkomt met gezond of een ziekmakend proces.

Via een speciale koptelefoon wordt informatie zeer snel uitgelezen en zichtbaar gemaakt.

Functies van de Quantum-Bodyscan zijn gegroepeerd naar:

  • Organen;
  • Biochemische waarden;
  • Ziektebeelden;
  • Pathogene (virussen, bacteriën, parasieten, etc.);
  • Allergieën en intoleranties;
  • Genees-, homeopathische middelen;
  • Orthomoleculaire en fyto-therapeutische middelen;
  • Edelstenen;

Er zijn uitgebreide therapeutische mogelijkheden, zoals “meta-therapie”, waarbij middels de koptelefoon harmoniserende trillingen worden aangeboden of waarbij trillingen worden aangeboden, die pathogene verzwakken. Vooraf kan bekeken worden wat de impact van middelen op het lichaam is.

Uiteraard combineren wij de verkregen informatie met alle technieken die wij in huis hebben.

De software biedt de mogelijkheid om aandachtsgebieden te vinden op basis van veranderingen in frequenties in het lichaam. Een dergelijk Niet-Lineaire Systeem (NLS) behoort tot de meest geavanceerde en vooruitstrevende systemen op dit moment beschikbaar.

De bodyscan is gebaseerd op de analyse van het magnetisch veld van een biologisch object. Het is op dit moment uniek en ongeëvenaard in de wereld.

De Russische hoogleraar Svyatoslav Pavlovich Nesterov wordt gezien als de uitvinder van het NLS diagnostische systeem. Hij heeft mede met de kennis van Quantum Fysica deze techniek ontwikkeld

Deze Bodyscan wordt gezien als het meest geavanceerde Niet-Lineaire diagnostische Systeem. De belangrijkste nieuwe functie van de Bodyscan is een functie voor “driedimensionaal scannen”, wat het mogelijk maakt om automatisch afwijkingen te lokaliseren tot op het niveau van het DNA.

Tijdens een scan worden veranderingen in weefsels getoond en vervolgens verder uitgediept. Het algoritme onderzoekt vervolgens chromosomen, verschillen in chromosomen en vervolgens het DNA. De energetische Bodyscan is een aanvulling op bestaande reguliere onderzoeken\\ – Het gebruik van medicatie kan de resultaten van de Bodyscan beïnvloeden, met name pijnmedicatie dient indien mogelijk na overleg met de eigen arts vanaf 6 uur voor de bodyscan vermeden te worden.

Graag een sieraad, zoals een ring, die (bijna) altijd gedragen wordt meenemen, zodat daar “trillingen” op geplaatst kunnen worden.

De Quantum-Bodyscan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan. De Bodyscan wordt gebruikt ter ondersteuning van de therapeutische behandeling en helpt bij het vormgeven aan een behandelplan.