Ankh behandeling

Het Egyptische woord Ankh betekent leven of levenskracht.

De Ankh is mannelijk en bestaat uit een lus of cirkel met daaronder een kruis. Hij lijkt eigenlijk op het menselijk lichaam met gespreide armen, een hoofd en twee benen. Net als bij ons zenuwstelsel de zenuwbanen zich net onder het hoofd kruisen, kruisen de armen en de benen zich net onder de lus. Bij ons lichaam stuurt de rechterhersenhelft ons linker lichaamshelft en omgekeerd.

Tijdens behandelingen kan men van zowel de gevende (via de benen) als van de ontvangende kracht (de lus) van de Ankh gebruik maken. De Ankh helpt richting te vinden naar ongekende hoogten van ontwikkeld bewustzijn, waarbij men in staat is zichzelf en anderen te helpen om tot daar te komen

Wat doet de Energetische therapeut;

De Energetisch therapeut reinigt met behulp van de Ankh de mensen van binnenuit.

Energetische behandelingen worden door de Ankh enorm versterkt en hebben dan ook een zeer diepe, krachtige werking. Afhankelijk van de ontwikkeling van de therapeut, kan de Ankh een kracht hebben die 750 maal sterker is dan die van helende handen.

Met de Ankh kun je;

  • Pijn en spanning weghalen
  • Energie mee toevoegen
  • De chakra’s weer in balans brengen
  • Vrijmaken van vele belastingen uit dit- en vorige levens.

Als Energetische therapeut ga ik vanuit de bron de oude stukken oplossen en het lichaam en ziel bevrijden van vele lijnen die ons onbewust al vele generaties vervolgen.